default_mobilelogo

- Kozmetički program

- Polietilenske bočice : široko grlo

- Polietilenske kutije

- Polipropilenske kantice

- Polietilenske bočice

- Pčelarski program

Radno vreme

filler1Naša firma je otvorena od 06h – 22h

Telefoni su dostupni svakog radnog dana od 07h - 15h

Naš mejl je dostupan za upite 24h/7d

Odgovorićemo na svaki vaš poziv u najkraćem roku. Na upite putem mejl adrese odgovaramo najdalje do sledećeg radnog dana.

Besplatna dostava

Proizvodne linije naše firme nalaze se na istoj adresi kao i naša maloprodaja. Pozovite nas, posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Dostavu kupljene robe vršimo, uz prethodni dogovor, našim dostavnim vozilom na vašu adresu.

Verujemo da možemo odgovoriti na svaku vašu poslovnu ponudu ili zahtev. Želja nam je da u dobrom poslovnom ambijentu izađemo u susret svim našim kupcima i kooperantima, a na obostrano zadovoljstvo prilikom poslovne saradnje.

Naša firma 'VEMA-IN' posvećena je ljudima, želimo da proizvodi naše kompanije našim kupcima učine život produktivnijim i udobnijim. Svaki naš trud i naporan rad posvećen je ostavljanju malog ali značajnog traga na korisnike naših proizvoda, bilo da su u pitanju velike firme ili pojedinci. Nastojimo da održimo stečeni integritet u proizvodnji plastične ambalaže, kao i da unapredimo kvalitet u svim segmentima od proizvodnog do prodajnog procesa poslovanja.

Okrenuli smo se tehnologiji, ali smo ostali posvećeni životnoj sredini, zdravom ekonomskom ambijentu i naravno, prema našim krajnjim kupcima – korisnicima naših proizvoda. Želeli bismo da naši proizvodi budu dostupni svakome ko ima potrebu za kvalitetom, kao i praktičnim i pouzdanim dizajnom.

Vrata naše radnje su otvorena svima, spremni smo na saradnju i želja nam je da proširimo našu partnersku mrežu ka što većem broju saradnika, kupaca, dobavljača i prodavaca. Naši zaposleni će Vam izaći u susret i pomoći oko svih uslova prodaje, tehničkih specifikacija proizvoda i načina isporuke. Trudimo se da u najkraćem vremenskom roku damo sva potrebna objašnjenja, pogodnosti i informacije vezane za svaki segment naših usluga.

Svet u kome živimo zahteva moderna rešenja, tragamo za tehnologijom koja će to omogućiti – izvrstan kvalitet, funkcionalan dizajn i prihvatljivu ekonomsku računicu – za sve naše potrošače. Stoga iskoristite pogodnosti koje nudimo, jer kupovinom naših proizvoda ćete sa manjim ulaganjem dobiti pouzdan, dopadljiv i ekonomičan proizvod.

 

Naša firma

VEMA-IN - Banja Koviljača

Od najkvalitetnijih sirovina proizvodimo duvanu i brizganu plastičnu ambalažu za farmaceutsku, prehrambenu i hemijsku industriju. Pored standardne palete, izrađujemo i proizvode po potrebi i zahtevima naših kupaca.

Pozovite nas

Telefon: +381 - (0)15 - 818 - 030

Telefon mob.: +381 - (0)64 - 412 - 3550

Fax: +381 - (0)15 - 710 - 1709  

Adresa: Njegoševa 13, 15316 Banja Koviljača

Mejl: vemabk@gmail.com

Web: vema.rs