O nama

SZR „VEMA-IN“ iz Banje Koviljače osnovana je 1989.godine i od tada se u kontinuitetu bavi proizvodnjom plastiče ambalaže. Iza nas je više od dvadeset godina uspešnog poslovanja u proizvodnji i prometu plastične ambalaže i veliki broj zadovoljnih poslovnih saradnika. SZR „Vema“ i dalje radi na unapređenju proizvodnje i kvaliteta svojih proizvoda, na proširenju palete proizvoda, na ostvarivanju novih poslovnih kontakata kao i na nastavku saradnje sa starim poslovnim partnerima.
SZR „VEMA-IN“ bavi se proizvodnjom duvane i brizgane plastične ambalaže od najkvalitetnijih sirovina za farmaceutsku, prehrambenu i hemijsku industriju. Pored standardne palete naših proizvoda, bavimo se i izradom novih proizvoda po potrebi i zahtevima naših poslovnih saradnika.
Plastičnu ambalažu proizvodimo od polietilena i polipropilena. Bočice i flaše proizvodimo u zapreminama od 10ml do 1l (jednog litra), kutijice za farmaceutsku i hemijsku industriju u zapreminama od 10g do 1kg, a kante sa i bez ručke sa poklopcem u zapreminama od 300g do 5kg.

Naša firma ‘VEMA-IN‘ posvećena je ljudima, želimo da proizvodi naše kompanije našim kupcima učine život produktivnijim i udobnijim. Svaki naš trud i naporan rad posvećen je ostavljanju malog ali značajnog traga na korisnike naših proizvoda, bilo da su u pitanju velike firme ili pojedinci. Nastojimo da održimo stečeni integritet u proizvodnji plastične ambalaže, kao i da unapredimo kvalitet u svim segmentima od proizvodnog do prodajnog procesa poslovanja.

Okrenuli smo se tehnologiji, ali smo ostali posvećeni životnoj sredini, zdravom ekonomskom ambijentu i naravno, prema našim krajnjim kupcima – korisnicima naših proizvoda. Želeli bismo da naši proizvodi budu dostupni svakome ko ima potrebu za kvalitetom, kao i praktičnim i pouzdanim dizajnom.

Vrata naše radnje su otvorena svima, spremni smo na saradnju i želja nam je da proširimo našu partnersku mrežu ka što većem broju saradnika, kupaca, dobavljača i prodavaca. Naši zaposleni će Vam izaći u susret i pomoći oko svih uslova prodaje, tehničkih specifikacija proizvoda i načina isporuke. Trudimo se da u najkraćem vremenskom roku damo sva potrebna objašnjenja, pogodnosti i informacije vezane za svaki segment naših usluga.

Svet u kome živimo zahteva moderna rešenja, tragamo za tehnologijom koja će to omogućiti – izvrstan kvalitet, funkcionalan dizajn i prihvatljivu ekonomsku računicu – za sve naše potrošače. Stoga iskoristite pogodnosti koje nudimo, jer kupovinom naših proizvoda ćete sa manjim ulaganjem dobiti pouzdan, dopadljiv i ekonomičan proizvod.